Adwani's FotoPage

By: Adlan n Alwani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Oct-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
new couch and tv rack

 
 
 
View all 4 photos...
hmm... better huh?! Former student just passed over all their stuffs to us. Alhamdulillah.. rezeki anak...


Thursday, 2-Oct-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
Penyembelih bertauliah

 
 
olmos done
View all 4 photos...
hahahha... kat sini ayam kena potong seniri. kalu kat mesia sumernye pakcik yang jual ayam kat pasar yang buatkan. i really miss ayam2 fresh yang tergolek2 kat pasar tuh... (of course la yang dah disembelih)


Wednesday, 24-Sep-2008 17:18 Email | Share | | Bookmark
New toys!!!

horsy...
my turn la adik... remember to take turn...
haaa.. kan ok...
View all 9 photos...
hmmm... bestkan jadik kanak2? tak yah susah2 nak pk itu ini. yang penting perut kenyang, hati gumbira... dah tu pulak kalu dapat toys cam gini...


Tuesday, 23-Sep-2008 19:24 Email | Share | | Bookmark
having fun at d park!

tak hingat donia da nih...
xcited tul!
eh, konpius. mane turun mane naik nih??
View all 6 photos...
backdated... AGAIN!? heheheh... nih ler bila malas menguasai diri.. hmmm... we went having fun at the park, Jordanian ni la yang bawak kiterang ke sana. Bebudak nih really enjoy themselv! Including papa and mama (huahaahua... tumpang skali) fortunately, by the time we reached d park it was oredi late and yet nobody was there.. apa lagi... naik slide and swing sama2 ler...


Tuesday, 23-Sep-2008 19:24 Email | Share | | Bookmark
Malaysian Association

makan epal, sape cepat dia menang
 
 
View all 4 photos...
These entries are actually backdated. it was before ramadhan lagi. anyway, this was the first time we all kat Kansas ni meeting multiraces of Malaysian. Ramai la jugak... we were having so-call 'independence day party' 2-3 days before ramadhan (counldn't remember the xact date sebenarnya). all of us were having fun!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net